Pasmodellen Gratis Beschikbaar – Zonder Aankoopverplichting!

Blaklader workwear bij De Veldbloem Aalter

Bij De Veldbloem streven we ernaar om onze klanten de beste service en producten aan te bieden op het gebied van werkkledij en veiligheidsschoenen. Comfort en de perfecte pasvorm zijn essentieel voor jouw werkdag. Daarom bieden wij niet alleen een ruime vaste collectie aan in onze winkel, maar gaan we nog een stap verder: bij De Veldbloem kan je pasmodellen van onze vaste merken gratis en zonder enige aankoopverplichting passen!

Waarom een Pasmodel?

Het kan gebeuren dat je een specifiek artikel op het oog hebt dat niet in onze standaardcollectie zit, of dat je niet zeker weet welke maat het beste bij je past. Geen zorgen! Bij De Veldbloem is het mogelijk om een pasmodel van de merken die wij aanbieden, zoals Snickers Workwear, Fristads, Blåkläder, Sievi, en Sixton, naar onze winkel te laten komen. Zo kan je het artikel passen en zelf ervaren of het aan jouw verwachtingen voldoet.

En dit alles zonder aankoopverplichting!

Hoe Werkt Het?

  1. Kies je Artikel: Heb je een specifiek model gezien dat je graag zou willen passen? Of twijfel je over welke maat voor jou het beste is? Laat het ons weten!

  2. Wij Regelen de Rest: Wij zorgen ervoor dat het pasmodel van onze leveranciers in de winkel beschikbaar komt. Dit kan gaan om werkbroeken, jassen, veiligheidsschoenen, of welk ander item je ook zoekt.

  3. Kom Vrijblijvend Passen: Zodra het pasmodel binnen is, nodigen we je uit om langs te komen. Neem de tijd om het artikel rustig te passen en te vergelijken, zonder enige druk om iets te kopen.

  4. Maak de Beste Keuze voor Jou: Of je nu uiteindelijk besluit om het artikel aan te schaffen of niet, jij bepaalt wat voor jou het beste werkt. We geven je het advies dat je nodig hebt om een geïnformeerde beslissing te maken.

Waarom is Deze Service Zo Gemakkelijk?

Onze pasmodellenservice biedt verschillende voordelen die het kopen van werkkledij en veiligheidsschoenen een stuk eenvoudiger maken:

  • Geen Aankoopverplichting: Je zit nergens aan vast. Als het product niet bevalt, hoef je het niet te kopen.
  • Ruime Keuze: Naast onze vaste collectie kan je profiteren van een nog breder assortiment. Als het niet in onze winkel hangt, kunnen we het voor je bestellen om te passen.
  • Perfecte Pasvorm: Door het passen van verschillende modellen en maten weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor optimaal comfort en functionaliteit.
  • Deskundig Advies: Ons team staat klaar om je te adviseren over pasvorm, materialen, en onderhoud, zodat je werkkleding niet alleen goed zit, maar ook lang meegaat.

Een Waardevolle Service voor Onze Klanten

Bij De Veldbloem zijn we trots dat we deze service kunnen aanbieden. We begrijpen dat je werkkleding en veiligheidsschoenen meer zijn dan alleen een aankoop; het zijn investeringen in jouw comfort, veiligheid en productiviteit op de werkvloer. Daarom vinden we het belangrijk dat je de vrijheid hebt om verschillende opties uit te proberen en de keuze maakt die het beste bij jou past.

Dus, of je nu een ervaren professional bent die precies weet wat hij wil, of juist iemand die graag verschillende modellen wil proberen voordat hij beslist – bij De Veldbloem ben je aan het juiste adres!

Kom Langs en Ontdek het Zelf!

Benieuwd geworden? Bezoek ons in de winkel en ontdek het gemak van onze pasmodellenservice. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Enkele stuks uit de vaste collectie in de kijker!

1598 Short met stretch en spijkerzakken Blåkläder 

1598 Short met stretch en spijkerzakken  Blåkläder


Een comfortabele en duurzame werkshort met stretchmateriaal voor extra bewegingsvrijheid en handige spijkerzakken voor al je gereedschap.


Sixton Sound Veiligheidsschoen

Sixton Sound S3 Veiligheidsschoen

Deze veiligheidsschoen biedt maximale bescherming en comfort, ideaal voor elke werkomgeving. Met een moderne uitstraling en hoogwaardige materialen ben je verzekerd van de beste kwaliteit.


2894 Logo Hoodie Snickers

Logo Hoodie Snickers Workwear

Een stijlvolle en praktische hoodie die je warm houdt tijdens de koudere dagen. Gemaakt van zacht materiaal en voorzien van het kenmerkende Snickers Workwear-logo voor een stoere look op de werkvloer.

 

Kom langs in onze winkel om deze en nog veel meer items uit onze vaste collectie te ontdekken. We helpen je graag bij het vinden van de juiste werkkleding en veiligheidsschoenen!

Vorig bericht Volgend bericht