Ontdek onze eerste najaarsactie: Gratis Snickers Workwear Hoodie bij aankoop van 2 Werkbroeken!

Actie gratis hoodie bij aankoop van 2 Snickers Workwear broeken

Het najaar staat voor de deur, dat betekent dat het tijd is om je voor te bereiden op de koudere dagen. Bij De Veldbloem, jouw specialist in werkkleding, duiken we de herfst in met de eerste fantastische actie in samenwerking met Snickers Workwear: ontvang een gratis Snickers hoodie bij aankoop van twee werkbroeken!

Waarom kiezen voor Snickers Workwear?

Snickers Workwear staat al jaren bekend om zijn innovatieve, comfortabele en duurzame werkkleding, ontworpen voor vakmensen die het beste eisen op de werkvloer. Of je nu werkt op een bouwplaats, in de logistiek, of in een werkplaats, Snickers biedt precies wat je nodig hebt om je werk comfortabel en veilig te doen. En nu kun je je wintergarderobe aanvullen met een gratis hoodie!

Ontdek onze werkbroeken

6241 AllroundWork Stretch Werkbroek met Holsterzakken

6241 AllroundWork, Stretch Werkbroek met Holsterzakken  Snickers


Deze werkbroek biedt het beste van twee werelden: ultiem comfort en uitstekende functionaliteit. Gemaakt van duurzaam stretchmateriaal voor optimale bewegingsvrijheid, en uitgerust met slimme holsterzakken die je gereedschap altijd binnen handbereik houden. De voorgevormde pijpen en Cordura®-verstevigingen op cruciale plekken zorgen ervoor dat deze broek lang meegaat, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Perfect voor allround vakmannen die veelzijdigheid en duurzaamheid in hun werkkleding waarderen.


6955 FlexiWork Denim Werkbroek+ met Holsterzakken

6955 FlexiWork Denim Werkbroek+ met Holsterzakken Snickers


Voor degenen die het stoere uiterlijk van denim waarderen, maar niet willen inleveren op functionaliteit en comfort, is de 6955 FlexiWork Denim Werkbroek+ een ideale keuze. Deze broek combineert het klassieke ontwerp van een jeans met moderne, flexibele materialen en slimme details zoals de holsterzakken en Cordura®-verstevigingen. Dankzij de stretchstof kun je vrij bewegen, terwijl de verstevigingen op de knieën zorgen voor extra bescherming en comfort tijdens het werk.


6590 AllroundWork Stretch Werkbroek Capsulized™ met Kniebeschermers en Holsterzakken

6590 AllroundWork Stretch Werkbroek Capsulized™ Kniebeschermers Holsterzakken  Snickers


Deze werkbroek is ontworpen met de behoeften van de actieve vakman in gedachten. Met een innovatieve Capsulized™-technologie biedt deze broek maximale bescherming en comfort, vooral voor diegenen die vaak op hun knieën werken. De holsterzakken zorgen ervoor dat je altijd gemakkelijk bij je gereedschap kunt, terwijl de stretchstof ervoor zorgt dat je de hele dag door comfortabel blijft, ongeacht de omstandigheden.

Hoe werkt de actie?

Het is heel eenvoudig! Bij aankoop van twee werkbroeken van Snickers Workwear – zoals een van de bovenstaande modellen – ontvang je een gratis hoodie. Deze hoodie is perfect voor de koudere maanden en biedt dezelfde kwaliteit en comfort die je van Snickers gewend bent.

Kom langs bij De Veldbloem!

Mis deze kans niet om je winteruitrusting aan te vullen met topkwaliteit werkkleding én een gratis hoodie. Bezoek ons in de winkel, of neem contact op voor meer informatie. We helpen je graag met het vinden van de perfecte werkkleding die bij jouw behoeften past.

De Veldbloem – Jouw specialist in werkkleding!

Actie in voorverkoop. In de winkel vanaf 15/09/2024. Geldig zo lang de voorraad strekt.
Vorig bericht