Weekend van de Klant bij De Veldbloem – Exclusieve kortingen en Snickers Workwear acties!

Weekend van de klant bij De Veldbloem, uw partner voor professionele werkkledij

Op 4 en 5 oktober is het zover: het Weekend van de Klant bij De Veldbloem! Wij vieren dit met fantastische aanbiedingen. Kom langs in onze winkel en geniet van 15% korting op alle textiel, schoenen en PBM's*. Deze actie is uitsluitend geldig in de winkel, dus mis het niet!

Daarnaast lopen onze Snickers Workwear acties ook nog steeds door:

  • Gratis hoodie bij aankoop van 2 werkbroeken.
  • Gratis accessoirekit (Logo Beanie & Socks (3-pack) twv €30.80 excl BTW) bij aankoop van een winterjas vanaf €139,90.

1112 AllroundWork Waterdicht geïsoleerd jack

1112AllroundWork  Waterdicht geïsoleerd jack Snickers Workwear


Dit jack is ontworpen om je te beschermen tegen de zwaarste weersomstandigheden. Het biedt niet alleen uitstekende isolatie om je warm te houden in koude omstandigheden, maar is ook volledig waterdicht om je droog te houden in de regen. Dankzij de reflecterende accenten blijf je zichtbaar tijdens het werk, zelfs in de donkerste situaties. Het jack is voorzien van een afneembare capuchon en een power pocket voor mobiele apparaten, zodat je altijd bereikbaar bent zonder in te leveren op comfort of veiligheid. Ideaal voor professionals die buiten werken in barre weersomstandigheden.


1229 AllroundWork Soft Shell Jack met Capuchon

1229 AllroundWork Soft Shell Jack met Capuchon


Dit slijtvaste softshell jack is jouw trouwe metgezel voor het hele jaar. Gemaakt van een ademende, winddichte stof die je beschermt tegen harde wind en lichte regen. De capuchon zorgt voor extra bescherming wanneer nodig, en de voorgevormde mouwen bieden optimale bewegingsvrijheid tijdens het werk. Met de stevige ritsen en handige zakken, waaronder een borstzak voor je telefoon, is dit jack niet alleen functioneel maar ook stijlvol. Of je nu in de bouw werkt of op een andere zware werkplek, dit jack biedt betrouwbare bescherming zonder aan comfort in te boeten.


6955 FlexiWork Denim Werkbroek+ met Holsterzakken

6955 FlexiWork Denim Werkbroek+ met Holsterzakken


Deze werkbroek combineert duurzaamheid met flexibiliteit dankzij het gebruik van slijtvast denim en stretch panelen op strategische plekken zoals de knieën en het kruis. Dit zorgt voor maximale bewegingsvrijheid, zelfs tijdens de meest veeleisende klussen. De broek is voorzien van handige holsterzakken, waardoor je je gereedschap altijd binnen handbereik hebt. Het slim fit design geeft de broek een moderne look, terwijl de functionaliteit behouden blijft. Ideaal voor wie op zoek is naar een broek die zowel comfortabel als stijlvol is, zonder in te boeten op prestaties.

Personalisatie van werkkledij
Bij De Veldbloem kunnen wij jouw werkkleding volledig personaliseren in ons eigen borduur- en bedrukatelier. Voeg je bedrijfslogo of naam toe en maak je outfit uniek!

Mis deze kans niet! Bezoek ons op 4 en 5 oktober en profiteer van deze geweldige aanbiedingen. Ons team staat klaar om je te helpen de perfecte werkkledij te vinden.

*korting geldig op 4 & 5 oktober 2024, enkel in de winkel
Vorig bericht