We zijn er terug, ontdek Onze Frisse Zomerartikelen bij De Veldbloem!

Werkkledij De Veldbloem professionele werkkledij Snickers Workwear Fristads Blaklader Sixton Sievi Aalter

Klaar om er na het zomerverlof terug in te vliegen? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres!

De zon straalt nog volop en het zomerseizoen is nog lang niet gedaan. Daarom kan je bij ons terecht voor de nieuwste, meest comfortabele en stijlvolle zomerse werkkleding. Of je nu op zoek bent naar ademende shorts, stevige werkschoenen of praktische shirts, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om de zomer op de werkvloer stijlvol en comfortabel door te komen.

Ontdek onze topselectie van zomerse werkkleding

  1. Blåkläder 1437 Service Short met Denim Stretch
Korte Werkbroek Shorts Blaklader 1437

De Blåkläder 1437 Service Short is een absolute must-have voor de zomer. Deze short combineert het beste van beide werelden: stijlvol denim en functionele werkkleding. Gemaakt van duurzame stretchstof, biedt deze short de perfecte balans tussen bewegingsvrijheid en robuustheid. Ideaal voor wie tijdens het werk veel moet bewegen, zonder in te boeten op comfort. De denim look geeft deze short een casual en moderne uitstraling, perfect voor zowel op als naast de werkvloer. Bovendien zorgt de ademende stof ervoor dat je zelfs op de warmste dagen koel blijft.

  1. Snickers Workwear 6141 AllroundWork Stretch Korte Broek met Holsterzakken
       6141 AllroundWork Stretch Korte Broek met Holsterzakken  Snickers

Voor wie altijd zijn gereedschap binnen handbereik wil hebben, is de Snickers Workwear 6141 AllroundWork Stretch Korte Broek een ideale keuze. Deze korte broek is speciaal ontworpen om aan de eisen van de moderne professional te voldoen. De stretchstof zorgt ervoor dat je je vrij kunt bewegen, terwijl de holsterzakken voldoende ruimte bieden voor al je essentiële tools. Of je nu een elektricien, timmerman of bouwvakker bent, met deze broek heb je alles wat je nodig hebt altijd bij de hand. De stevige constructie en slimme opbergmogelijkheden maken dit een onmisbaar item in je werkkledingkast.

  1. Sixton Peak CUBAN S3 Lage Werkschoen
  Sixton Peak CUBAN S3 Werkschoenen veiligheidsschoenen De Veldbloem

Geen zomerse werkkledingcollectie is compleet zonder een paar goede werkschoenen. De Sixton Peak CUBAN S3 Lage Werkschoen is ontworpen om maximale bescherming en comfort te bieden. Deze schoen is licht van gewicht, wat vermoeide voeten aan het einde van de dag voorkomt, maar tegelijkertijd robuust genoeg om je te beschermen tegen de gevaren van de werkvloer. Met een antislipzool, stalen neus en waterdichte eigenschappen is deze schoen perfect voor elke werkplek, zowel binnen als buiten. En laten we eerlijk zijn, niets voelt beter dan een goed paar werkschoenen dat je door een lange werkdag heen helpt.

  1. Snickers Workwear 2512 T-shirt V-hals
Snickers Workwear 2512 T-shirt V-hals De Veldbloem

Op warme dagen is het belangrijk om licht en ademend gekleed te zijn. Het Snickers Workwear 2512 T-shirt met V-hals biedt de perfecte combinatie van comfort en stijl. Dit T-shirt is gemaakt van een zachte, sneldrogende stof die zweet snel afvoert, waardoor je de hele dag fris blijft. De V-hals voegt een vleugje stijl toe aan je werkkleding, waardoor het ook prima gedragen kan worden buiten het werk om. Dit veelzijdige T-shirt is een onmisbare basis voor elke werkoutfit, ideaal om te dragen onder een werkjas of gewoon op zichzelf tijdens de warmere dagen.

  1. Snickers Workwear Polo Shirt Dames 2702
Polo Shirt Dames 2702  Snickers De Veldbloem Werkkledij

Speciaal voor onze vrouwelijke klanten hebben we het Snickers Workwear Polo Shirt Dames 2702 in ons assortiment. Dit poloshirt is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Gemaakt van een ademende en sneldrogende stof, zorgt dit shirt ervoor dat je zelfs tijdens de warmste dagen comfortabel blijft. De getailleerde pasvorm is ontworpen om de vrouwelijke vormen te accentueren, terwijl het tegelijkertijd voldoende bewegingsvrijheid biedt. Dit poloshirt is perfect voor professionele vrouwen die er graag verzorgd uitzien, zelfs op de werkvloer.

Maak je werkkleding persoonlijk in ons eigen bedruk- en borduuratelier!

Gepersonaliseerde werkkledij De Veldbloem Aalter

Bij De Veldbloem begrijpen we dat werkkleding niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een verlengstuk is van je bedrijf en imago. Daarom bieden we de mogelijkheid om je werkkleding te personaliseren met je bedrijfslogo of naam. In ons eigen bedruk- en borduuratelier kunnen we bijna elke gewenste personalisatie realiseren. Of je nu kiest voor een subtiel logo op de borst of een opvallende bedrijfsnaam op de rug, wij zorgen ervoor dat je werkkleding een professionele uitstraling heeft die bij jouw bedrijf past.

Waarom personaliseren?

  • Professionele uitstraling: Gepersonaliseerde werkkleding geeft je team een uniforme en professionele look. Het straalt vertrouwen uit naar je klanten en maakt je merk zichtbaar op de werkvloer.
  • Merkherkenning: Hoe vaker je logo gezien wordt, hoe bekender je merk wordt. Gepersonaliseerde werkkleding is een uitstekende manier om je merkbekendheid te vergroten.
  • Teambuilding: Werkkleding met een bedrijfslogo versterkt het gevoel van samenhorigheid binnen je team. Iedereen draagt bij aan hetzelfde doel en dat wordt zichtbaar gemaakt met gepersonaliseerde kleding.
  • Praktisch: Door namen op de kleding te bedrukken, wordt het makkelijker om kledingstukken te onderscheiden, vooral in grotere teams.

Kom snel langs bij De Veldbloem!

Of je nu net terug bent van je eigen vakantie of al hard aan het werk bent, wij staan voor je klaar met een uitgebreide selectie zomerse werkkleding. Kom langs in onze winkel en ontdek de nieuwste items die je zomer op de werkvloer een stuk comfortabeler maken. Heb je vragen over personalisatie of wil je advies over welke werkkleding het beste bij jouw werk past? Ons deskundige team helpt je graag verder.

We kijken ernaar uit om je weer te zien bij De Veldbloem – dé specialist in werkkleding.
Vorig bericht Volgend bericht